PUHU / M Termal Üst İçlik

80,46 TL
Stok Kodu
SXCFNPS5
Fiyat
73,15 TL + KDV
Beden
Renk
Puhu Termal Üst Erkek İçlik 

Neden termal iç giyim?
Çünkü doğa sporlarında ısınızı korumak hayati önem taşır ve bu kuru kalmanızla mümkündür. Termal içlikler terinizi hızla dışarı atarak kuru kalmanızı ve bu sayede çok katmanlı giyinmeden de ısınızı koruyabilmenizi sağlarlar.

Neden PUHU?
Çünkü termal içliklerde bulunması gereken en kaliteli materyalleri en yüksek oranda barındırır. Çoğu termal içlikte ısı yalıtımını sağlayan Polipropilen(PP) miktarı %1-2 oranındayken Puhu’da bu oran%37’dir. Bu sayede birçok rakibinden daha üstün bir performansa sahiptir. Polygiene gümüş içeriği sayesinde %100 antibakteriyeldir, ter kokusunu ve bakterileri yok eder! Dikişsiz yapısıyla teninizde iz bırakmaz, rahatsızlık vermez. Yüksek esneme kabiliyetiyle size maksimum hareket özgürlüğü kazandırır.


S/M Beden erkeklerde 175cm. boy, 75 kg. ; Bayanlarda 165 cm. 55 kg. a kadar uygundur. Daha uzun boy ve daha yüksek kilolarda L/XL beden tavsiye edilir.

Ürün içeriği;
% 54 Poliamid (PA)
%37 Polipropilen (PP)
%9 Elastan (EA)

Poliamid (PA): Daha Yüksek Dayanım!
Uzun ömürlü ve sağlamdır. Aşınma dayanımı çok yüksektir.

Elastan (EA): Daha Özgür!
Kopmadan 5 katın üzerinde esneyebilir. Performans esnasında vücudunuzun alacağı şekillere uyum sağlayarak, özgürce hareket etmenizi sağlar.

Polipropilen (PP): Daha Kuru, Daha Sıcak!
Sahip olduğu mikro gözeneklerle hem vücudunuzda oluşan terin hızla dışarı atılmasını, hem de çok güçlü bir ısı yalıtımı sağlar.

Yıkama talimatı:
40 derecede yıkanmalı
Ağartma yapılmamalı 
Taburlu kurutucuda kurutulmamalı 
Ütülenmemeli 
Kuru Temizleme yapılmamalı
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
PUHU / M Termal Üst İçlik SXCFNPS5 PUHU / M Termal Üst İçlik

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.