The North Face M Seaworth Down Kaz Tüyü Erkek Mont

18.999,00 TL
Stok Kodu
FNQCFNZ9
Fiyat
17.271,82 TL + KDV
Seçenekler

The North Face M Seaworth Down Kaztüyü Erkek Ceketi

Ürün Teknik Özellikleri:

Sporcuların ilhamı The North Face mirasıyla birleşerek kapüşonlu, klips

entegrasyonlu, iç başparmak halkaları ile daha fazla sıcaklık için hafif bir kuş tüyü ceketi oluşturur. Suya dayanıklı, nefes alabilir. Ayarlanabilir sabit açılır başlık. Havalandırma delikleri. Çift ​​girişli kapaklı ve fermuarlı el cepleri. Çıkış açıklığı ile harici medya cepleri erişimi. Gözlük bezi ile bilek fermuarlı aksesuar cebi. İç gözlük cebi.Elastik tutuculu, çıtçıtlı, esnek iç etek katmanı. Klips entegrasyonu. Cırt cırtlı ayarlanabilir manşetler. Başparmak döngü manşetleri. Ayarlanabilir etek sistemi.

 

KAZ TÜYÜ ÜRÜNLER İÇİN KULLANIM VE BAKIM TALİMATLARI

 

Kaz tüyü ürünlerin periyodik olarak temizlenmesi dolgunluk ve uzun kullanım ömrü açısından son derece önemlidir. Az (sadece hafta sonları dönemsel olarak veya sezonda birkaç kez) kullanılan ürünler için yıllık temizlik yeterlidir. Kaz tüylü ürünlerin genel olarak 30-45 gün/gece kullanıldıktan sonra temizlenmesini önermekteyiz. Tüyleri yeniden kabarık hale getirmek için, ürününüzü kurutma makinesine tenis topu ile birlikte koyabilirsiniz.

 1.      Makinede Yıkama:

Bütün ürünlerimizin içindeki etiket üzerinde kullanım/bakım/temizlik talimatları bulunmaktadır.

Eğer bu etiket üzerinde aksi belirtilmediyse, kaz tüyü ürününüzü normal bir çamaşır makinesinde soğuk suda ve nazik çamaşırlar programında yıkayabilirsiniz. Deterjan artıklarının iyice atılmasını sağlamak amacıyla durulama işlemini iki kez tekrar etmeniz önerilmektedir. Ağartıcı veya yumuşatıcı kullanmayınız.

2.           Makinede Kurutma:

Kurutma makinesinde alçak sıcaklıkta  kurutma yapabilirsiniz. Uyku tulumu gibi büyük ürünlerde sanayi tipi kurutucu kullanmanız daha uygun olacaktır. Yıkanmış ürün uygunsuz şekilde kurutulduğunda tüyler karışır ve kümelenir. Bu da kabarıklığın azalmasına ve kaz tüyü ürününüzün sizi sıcak tutma yeteneğinin kaybolmasına yol açar. Tüylerin kümelenmemesini sağlamak için kurutma makinesine  tenis topu koyabilirsiniz. Ürünün yeteri kadar uzun süreli olarak kurutulduğundan emin olunuz.. Bu süre üründen ürüne değişmekle birlikte 30 dk-2 saat kadar sürebilir. Kurutma makinesinin içine baktığınızda ürünün normal boyutlarına geldiğini görmelisiniz.

Dikkat: Yıkama ile kurutma arasında mümkün olduğu kadar kısa süre olmasına dikkat ediniz.  Uzun süre ıslak olarak bekleyen tüylerde kalıcı bir ağırlık oluşabilir.

3.           Kuru Temizleme:

Kaz tüyü de tıpkı yün ve ipek gibi doğal bir malzemedir. Kuvvetli solventler ile yapılan kuru temizlemeler, bu ürünlerin içerisinde doğal olarak yer alan yağların azalmasına ve tüylerin elastikiyetini kaybederek yıpranmasına ve daha çabuk bozulmasına sebep olabilir.  Ancak talimatlara uygun ve doğru şekilde kullanıldığında kuru temizleme kaz tüyü ürünlerin kabarıklığına ve malzemelerine zarar vermeyecektir.

Profesyonel sonuç elde etmeniz için;  kaz tüyü ürünlerinizi, bu tip ürünleri temizlemekte  uzmanlaşmış bir kuru temizleyiciye götürmenizi tavsiye ederiz. Kuru temizleyici seçerken, değişik sıvıların aralarındaki farkları ve bunların ürünler üzerindeki etkilerini bilip bilmediğini belirlemeye çalışabilirsiniz. Kaz tüyü ürünlerle ilgili bilgisi olmayan temizleyicilerle çalışmayınız.

4.           Tüylerin Yüzeyden Dışarı Çıkması:

Kaz tüyü  doğal yapısından en Dışarı Çıkması:dolayı kumaşın ince olduğu ürünlerde dışarıya doğru çıkıyormuş gibi görünebilir, bu durumda lütfen tüyü çekip çıkartmayınız, kumaşta delik oluşmasına , bu delikten daha fazla tüyün çıkmasına ve ürünün kabarıklığının azalmasına sebep olabilirsiniz. Tüyün yüzeyden içeriye doğu itilmesi gerekmektedir. (tersten çekmeyi de deneyebilirsiz)

Ürünlerinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

The North Face M Seaworth Down Kaztüyü Erkek

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
The North Face M Seaworth Down Kaz Tüyü Erkek Mont FNQCFNZ9
The North Face M Seaworth Down Kaz Tüyü Erkek Mont

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.